Logo Millingen aan de Rijn
Vaststelling wijzigingsplan ‘Molenstraat 4’

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken conform artikel 3.6 en 3.9a Wro bekend, dat zij op 20 maart 2012 het wijzigingsplan ‘Molenstraat 4’ heeft vastgesteld. Het wijzigingsplan beoogt binnen de bestemming Agrarisch gebied met landschappelijke en recreatieve potenties op het perceel van Molenstraat 4, plaatselijk bekend als Zeelandsche Hof, 15 trekkershutten en 25 kampeerplaatsen te realiseren.

Eenieder kan met ingang van 20 april 2012 gedurende zes weken het wijzigingsplan en het collegebesluit inzien. De genoemde stukken liggen voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis in Millingen aan de Rijn, Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn. De afdeling is geopend op werkdagen van 9:00–12:30 uur en op dinsdagavond van 18:00–19:30 uur.

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de website (www.MillingenaandeRijn.nl).

Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan binnen voormelde termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is alleen mogelijk voor belanghebbenden die tegen het ontwerp van het besluit zienswijzen hebben ingediend en voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het vaststellingsbesluit treedt volgens artikel 3.9a lid 4 Wro in werking daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan, indien beroep is ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven