Logo Rhenen
Bekendmaking verleende omgevingsvergunning Vogelenzang 37 in Rhenen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het op 17 april 2012 de volgende omgevingsvergunning heeft verleend:

Wabo-projectbesluit (bouwen, slopen, aanleggen uitritten en handelen in strijd regels ruimtelijke ordening)

  • Het slopen van een voormalig bedrijfsgebouw en het realiseren van 13 woningen met bergingen en uitritten op het perceel dat voormalig in gebruik was bij het installatiebedrijf Dikkenberg en Van de Kraats op Vogelenzang 37, 3911 AR in Rhenen. Bekend onder aanvraagnummer: Z-OLO-100078.

Ter inzage

De aanvraag, de beschikking, de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 19 april 2012 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 30 mei 2012, ter inzage:

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking inhoudelijk niet gewijzigd.

Beroep

Tegen de beschikking kan vanaf de dag nadat de aanvraag ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Tegen de verklaring van geen bedenkingen kan op grond van artikel 8:5, lid 1, van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), juncto bijlage C onder 6 van de Awb geen beroep worden ingesteld.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA UTRECHT. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA in Utrecht.

Naar boven