Logo Boekel
Vaststelling bestemmingsplan Wanroijseweg 6a en Dennenmark 13

De gemeenteraad van Boekel heeft in de vergadering van 29 maart 2012 besloten het bestemmingsplan Wanroijseweg 6a en Dennenmark 13 vast te stellen.

Beschrijving

Dit bestemmingsplan voorziet in de positieve bestemming van de twee niet-agrarische bedrijven aan Wanroijseweg 6A en Dennenmark 13. Een deel van de bedrijfsactiviteiten van de Helfrichstraat wordt geïntegreerd in de bestaande activiteiten aan de Wanroijseweg.

In verband met een door Waterschap Aa en Maas ingebrachte zienswijze is bij de vaststelling van het bestemmingsplan de waterparagraaf uit de toelichting van het plan aangepast.

Inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 19 april 2012 gedurende zes weken het bestemmingsplan ‘Wanroijseweg 6a en Dennenmark 13’ tijdens de openingstijden ter inzage ligt bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Gedurende deze termijn zijn de planstukken ook raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag, door diegene die zich tijdig met zienswijzen tot ons college heeft gewend, alsmede door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om (tijdig) zienswijzen in te brengen.

Het besluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist.

Voor zowel het instellen van beroep als een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie over de hoogte kunt u contact opnemen met de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Boekel, 18 april 2012

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven