Logo Lansingerland
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Lint-Zuid, deelgebied II, nabij Rodenrijsweg 120’

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan ‘Lint-Zuid, deelgebied II, nabij Rodenrijsweg 120’ met identificatienummer BP0032U06 (met bijbehorende stukken) met ingang vanaf vrijdag 13 april gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Beschrijving ontwerpuitwerkingsplan

Het plangebied ligt in de kern Berkel en Rodenrijs en wordt in het westen begrensd door de Molenweg, in het noorden door de Zuidersingel, in het zuiden door de Rodenrijseweg en de Rodenrijse Vaart en in het zuidoosten door de Rodenrijseweg ter hoogte van nummer 120. Het ontwerpuitwerkingsplan geeft een gebruiks- en bebouwingsregeling voor de gronden waarop in de toekomst 4 woningen zullen worden gerealiseerd.

Procedure

Het volledige ontwerpuitwerkingsplan ‘Lint-Zuid, deelgebied II, nabij Rodenrijsweg 120’ kunt u vinden op de website: www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving (bestemmingsplannen). Daarnaast ligt het plan voor iedereen ter inzage in het servicepunt Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. Openingstijden: op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur, op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Naar boven