Logo Uithoorn
Uitwerkingsplan ‘Legmeerplein fase 3’ vastgesteld

Op 3 april 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten het uitwerkingsplan ‘Legmeerplein fase 3’ als vervat in planidentificatiecode NL.IMRO.0451.UPLegmeerpl3-VG01, gewijzigd vast te stellen.

Het uitwerkingsplan ‘Legmeerplein fase 3’ heeft betrekking op het zuidelijke gedeelte van het centrumgebied, waar na de sloop van voormalige bebouwing nieuwbouw wordt gerealiseerd waar de functies horeca, dienstverlening en maatschappelijk mogelijk zijn.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerp uitwerkingsplan hebben betrekking op aanpassingen van de waterparagraaf.

Terinzage

Het uitwerkingsplan, het vaststellingsbesluit en de Nota zienswijzen liggen met ingang van 13 april 2012 gedurende zes weken ter inzage. Het uitwerkingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het uitwerkingsplan terinzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld door degenen die zich tijdig met zienswijze tot het college hebben gewend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot het college te wenden en eenieder als het gaat om een wijziging die het college heeft aangebracht in het vastgestelde plan ten opzichte van het ontwerp.

Beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Verdere procedure

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. Is een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ingediend dan treedt het vaststellingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Uithoorn, 11 april 2012

Naar boven