Logo Leusden
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘‘t Spieghel – Buitenplaats’

De gemeenteraad heeft op 16 februari 2012 het bestemmingsplan ‘‘t Spieghel – Buitenplaats’ gewijzigd vastgesteld. De wijziging is doorgevoerd naar aanleiding van een zienswijze en heeft betrekking op een ondergeschikt onderdeel in de regels.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt met ingang van donderdag 12 april 2012 tot en met woensdag 24 mei 2012 ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Leusden (het omgevingsloket is op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend).

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen via internet op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.111-0401

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op: http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.111-/NL.IMRO.0327.111-0401

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ‘t Spieghel, dat zuidelijk van de Randweg en westelijk van de Groene Zoom ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om een bedrijven- en kantorenlocatie met een groen karakter alsmede woon-werkkavels te realiseren.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn schriftelijk beroep instellen, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat de rechter op dat verzoek heeft beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State met als voorwaarde dat een beroepschrift is ingediend.

Kijk voor meer algemene informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen

Naar boven