Logo Rheden
Vastgesteld bestemmingsplan Rheden-West, locatie Brede School

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan Rheden-West, locatie Brede School op 27 maart 2012 ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om aan de Arnhemseweg, ter plaatse van de Rheder Enk school een brede school te bouwen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 12 april 2012 tot en met 23 mei 2012 ter inzage in het gemeentehuis bij de balie van de afdeling Inwonerszaken te De Steeg.

U kunt het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm

raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen.

Beroep

Gedurende de periode kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijze niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 25 mei 2012, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het indienen van beroep en voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De Steeg, 11 april 2012

Naar boven