Logo Loppersum
Kennisgeving ontwerp besluit Wabo, uitgebreide voorbereidingsprocedure Bedumerweg 43 te Stedum

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • het handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening aan de Bedumerweg 43 te Stedum bestaande uit: het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1 lid 1 sub c Wabo) voor het opzetten van een zorglocatie op het perceel en het aanleggen van een dierenweide en een dorpstuin.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 april 2012 gedurende zes weken ter inzage. Het plan is op de volgende manieren in te zien:

  • op papier tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum;

  • digitaal als PDF-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘Actueel à aanvragen en vergunningen à ontwerpbesluiten omgevingsvergunningen’;

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college van B&W. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met mevr. D. van Slochteren via telefoonnummer 0596-548200.

Naar boven