Logo Rijnwoude
Ontwerpbestemmingsplan ‘International Trade Centre (ITC) 2012’, Hazerswoude-Dorp

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘International trade Centre (ITC) 2012’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 12 april 2012 tot en met woensdag 23 mei (gedurende zes weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud

Het nieuwe bestemmingsplan dient ter vervanging van het huidige bestemmingsplan ‘ITC 1996’. Het bestemmingsplan heeft ten doel om het International Trade Centre te behouden als overwegend sierteelt gerelateerd bedrijventerrein, onderdeel uitmakend van de Greenport, regio Boskoop. Het plangebied wordt aan de noord- en oostzijde begrensd door respectievelijk het sierteeltconcentratiegebied en de Roemer. Ten zuiden wordt het plangebied begrensd door de Hoogeveenseweg (N 455), terwijl de westelijke begrenzing wordt gevormd door het Pot- en Containerteeltterrein (PCT, fase 1).

Analoog en digitaal inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk ter inzage, bij de publieksbalie van maandag t/m vrijdag van 08.30–12.30 uur, op donderdagavond van 17.00 - 20.00 uur en ook op werkmiddagen op afspraak van 13.30–16.00 uur. Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.rijnwoude.nl via ondernemen → bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.11BPHDitcterrein-ON01. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Rijnwoude, Postbus 115, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ITC’. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht na afspraak met de heer W.P. Kaandorp van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling (tel. 071-3428142). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Hazerswoude-Rijndijk, 11 april 2012

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude, de secretaris, A.J.E. van der Werf-Bramer.

De burgemeester, A. Latenstein van Voorst-Woldringh.

Naar boven