Logo Liesveld
Bekendmaking ontwerpomgevingsvergunning ‘Ontsluitingsweg’ te Langerak

Ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ligt het ontwerp van het omgevingsbesluit ‘Ontsluitingsweg’ te Langerak ter inzage. De aansluiting is beoogd op perceel Hennepstraat ong. (ten zuiden van Hennepstraat 27–29), het perceel is kadastraal bekend gemeente Langerak, sectie G, nummer 331.

De vergunning heeft betrekking het uitvoeren van de werkzaamheden en voor het planologisch strijdig gebruik. Met de vergunning wordt de aanleg van een ontsluitingsweg tussen de Hennepstraat en de nieuwbouwlocatie Woonleefhart en Langerak-Zuid mogelijk gemaakt.

Het ontwerp van het omgevingsbesluit ligt met ingang van 30 maart 2012 zes weken ter inzage, tijdens openingstijden op het gemeentekantoor.

Gedurende bovengenoemde terinzagetermijn kan eenieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met mevrouw W. Roelen.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.dewaardwerkt.nl.

Naar boven