Logo Súdwest Fryslân
Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest Fryslân maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 van de Wabo:

  • Workum, Gebroeders Bonnemastrjitte 4 t/m 22, voor het realiseren van 10 geschakelde woningen in 2 blokken (UV 20110608)

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 maart 2012 tot en met 10 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeenteloketten.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en, gedateerd, gemotiveerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken via het gemeenteloket, telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven