Logo Rijnwaarden
Ter inzage bestemmingsplan Renbaan brandweerpost Pannerden

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Pannerden Renbaan brandweerpost 2011’ ligt vanaf donderdag 29 maart 2012 ter inzage. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een brandweerpost aan de Renbaan naast de sportvelden planologisch mogelijk. Het plan is gewijzigd ten opzichten van het ontwerpplan door het opnemen van een dubbelbestemming ‘archeologische waarde’ ter bescherming van de aangetroffen archeologische waarden.

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en start met ingang van de dag na de terinzagelegging. De beroepstermijn loopt van vrijdag 30 maart tot en met donderdag 10 mei 2012. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Stukken kunnen tijdens de periode van tervisieligging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith.Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina. Het plan is digitaal te benaderen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar het plan staat op de site van de gemeente.

Naar boven