Logo Vlagtwedde
Wijzigingsbesluit ‘Buitengebied 2009, wijzigingsplan bouwen woning Harpel 2011’

Burgemeester en wethouders hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6, lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening de agrarische bestemming van de locatie tussen Harpelerweg 18 en 22 te Vlagtwedde te wijzigen in een woonbestemming. De wijziging wordt doorgevoerd om de bouw van een vrijstaande woning mogelijk te maken.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 26 januari 2012 t/m 29 februari 2012 ter inzage heeft gelegen, zijn geen zienswijzen ingediend. Gevolg is dat alleen belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, vanaf donderdag 29 maart 2012 gedurende de termijn van zes weken beroep in kunnen stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat – ondanks het beroepschrift – het wijzigingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

De stukken liggen ter inzage op papier tijdens openingsuren in het gemeentehuis, Dorpsstraat 1 te Sellingen en zijn ook in te zien via de website: www.vlagtweddde.nl .

Naar boven