Logo Ten Boer
Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit

Burgemeester en wethouders van Ten Boer hebben besloten dat Mts D. en E. van der Zande, voor de wijziging/uitbreiding van een akkerbouwbedrijf en vleeseendenhouderij aan het Eemskanaal N.Z. 11 te Woltersum geen milieueffectrapport (m.e.r.) hoeft op te stellen.

Bij het nemen van dit besluit is rekening gehouden met de kenmerken van de activiteit, de plaats waar de activiteit wordt verricht en de kenmerken van de potentiële effecten van de activiteit. Er is geen bijzondere omstandigheid die het uitvoeren van een m.e.r. noodzakelijk maakt

Ter inzage

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 22 maart 2012 gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis, Hendrik Westerstraat 24 in Ten Boer. U kunt ons op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en op maandag tevens van 14.00 tot 18.00 uur bezoeken.

Bezwaar/beroep

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit moet worden aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit over de omgevingsvergunning. Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen dit mer-beoordelingsbesluit geen bezwaar of beroep mogelijk, tenzij de beslissing de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in haar belang treft. Tegen het (ontwerp) besluit over de omgevingsvergunning zal rechtsbescherming open staan.

Binnen zes weken na de dag van deze publicatie kan men een bezwaarschrift in dienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ten Boer, Postbus 7 9790 AA Ten Boer.

Nadere inlichtingen kunt u krijgen bij de heer A. Oosterbaan van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving, tel. 050-367 10 93.

Ten Boer, 21 maart 2012

Het gemeentebestuur van Ten Boer.

Naar boven