Logo Blaricum
Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kom (beschermd dorpsgezicht) Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom beschermd dorpsgezicht Blaricum’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan

Het plangebied wordt gevormd door het gebied dat door het Rijk is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Het voorontwerpbestemmingsplan is een sterk consoliderend plan. Dat wil zeggen dat de bestaande situatie als uitgangspunt wordt genomen. Dat betekent niet dat er niets kan veranderen. Maar dan gelden er wel heel strikte voorwaarden.

Periode van terinzagelegging

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf maandag 19 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage in het kantoor van de BEL Combinatie, bij het loket Bouwen en Wonen, Zuidersingel 5 in Eemnes . U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen op www.blaricum.nl en op

www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad van Blaricum. Een mondelinge zienswijze zal door de gemeente op schrift worden gezet. Uw zienswijze kan als volgt kenbaar worden gemaakt:

Gemeenteraad van Blaricum

T.a.v. de heer B. Gangelhof

Postbus 71

3755 ZH Eemnes

Onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Kom (beschermd dorpsgezicht) Blaricum’.

Naar boven