Logo Leiderdorp
Ontwerpbestemmingsplan De Hoven, gemeente Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 15 maart tot en met 25 april 2012 het ontwerpbestemmingsplan De Hoven ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied betreft de wijken Voorhof, Binnenhof, Buitenhof en Leyhof. Het bestemmingsplan wordt geactualiseerd zodat voor 1 juli 2013 het bestemmingsplan voor het plangebied jonger is dan 10 jaar. Het bestemmingsplan heeft een conserverend karakter. Dat betekent dat de bestaande situatie wordt bestemd en geen ontwikkelingen worden mogelijk gemaakt met dit bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan De Hoven wordt gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0547.BPhoven-ON01). Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien op werkdagen van 08:30 tot 12:30 uur in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1 en is tevens als pdf beschikbaar op de gemeentelijke website (www.leiderdorp.nl).

Zienswijzen

Iedereen kan reageren op het ontwerpbestemmingsplan binnen de termijn van tervisielegging. De zienswijze kan schriftelijk, digitaal of mondeling en is gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiderdorp.

  • Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Hoven.

  • Digitale zienswijzen kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, met als onderwerp ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Hoven’.

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Merijn Vroonhof, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 54 58 568 of mvroonhof@leiderdorp.nl.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Merijn Vroonhof, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 54 58 568 of mvroonhof@leiderdorp.nl.

Naar boven