Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoenderbos IV’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat het bestemmingsplan ‘Hoenderbos IV’ in ontwerp ter inzage ligt.

Voor het uitbreidingsgebied ‘Hoenderbos IV, Uden’ is ingevolge het geldende bestemmingsplan ‘Hoenderbos/Velmolen’ geen woningbouw mogelijk. Om de ontwikkeling mogelijk te maken dient het bestemmingsplan gewijzigd te worden. Het bestemmingsplan is opgezet als een ‘uit te werken bestemmingsplan’ (moederplan). De uitwerking zal gefaseerd plaatsvinden gedurende de planperiode. Door te werken met een moederplan in combinatie met toekomstige uitwerkingsplannen, wordt zoveel mogelijk flexibiliteit behouden wat binnen de huidige woningbouwmarkt van essentieel belang is.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 15 maart 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden.

Het plan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl., onder Wonen en leven/projecten.

Tot en met 26 april 2012 kan een ieder, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd. De gemeenteraad zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij haar besluitvorming rondom de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uden, 14 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Uden, de secretaris, J.M. Smarius.

De burgemeester, H.A.G. Hellegers.

Naar boven