Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Riel, 1e partiële herziening’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 8 maart 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Riel, 1e partiële herziening’ (NL.IMRO.0785.BP2011001Oudetilbu-ow01) gedurende zes weken (tot en met 18 april 2012) voor eenieder ter inzage ligt.

Doel, ligging en begrenzing

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het bouwen van één woning aan de Oude Tilburgsebaan gelegen tussen de nummers Oude Tilburgsebaan 48 en 52 te Riel. Het plangebied betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Goirle, sectie F, nummers 1125 en 1126. Voor de exacte omvang en ligging van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

Ter visie

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30, uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website: www.goirle.nl onder bestemmingsplannen/ontwerp

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

  • * schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

  • * mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310657).

Goirle, 7 maart 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, de secretaris, J.M. Tromp.

De burgemeester, M.G. Rijsdorp.

Naar boven