Besluit omgevingsrecht en Besluit hogere waarden wet geluidhinder; Studentenhuisvesting Dennenrode

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Zuidoost maakt bekend dat zij op 21 februari 2012 in het kader van de WABO een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

  • Dennenrode, t.h.v. parkeergarage Dennenrode 100, HZ_WABO-2011-012380, ingediend: 16 november 2011, voor bouw van 700 studenteenheden met ondersteunende technische ruimten, wasvoorzieningen en voorzieningeneenheid.

  • Tevens is besloten geen exploitatieplan ex artikel 6.12, lid 1 van de Wet op de ruimtelijke ordening vast te stellen.

  • Voor bouw van de studenteneenheden heeft het Dagelijks bestuur tevens hogere grenswaarden van de voorkeursgrenswaarden als bedoeld in de Wet Geluidhinder vastgesteld;

De verleende omgevingsvergunning met besluit van geen vaststelling exploitatieplan en het besluit vaststelling hogere waarden en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage in het Informatiecentrum Amsterdam Zuidoost, Anton de Komplein 150, te Amsterdam Zuidoost, op werkdagen geopend van 09:00–15:30. De digitale versies van beide besluiten zijn te downloaden op de website van het stadsdeel alsmede in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroepschriften moeten ondertekend zijn en ten minste de volgende gegevens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, en de gronden van het beroep. Een kopie van het bestreden besluit moet worden meegestuurd.

Amsterdam, 29 februari 2012

Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zuidoost.

Naar boven