Vaststelling bestemmingsplan Memlinghof

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het bestemmingsplan ‘Memlinghof’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 9 februari 2012 is vastgesteld, met ingang van 23 februari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het raadhuis. Ook is het bestemmingsplan digitaal in te zien op www.krimpenaandenijssel.nl.

Beroepschrift indienen

Binnen deze termijn kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen;

  • een ieder, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die na het ontwerp in het plan zijn aangebracht.

In het beroepschrift moet in elk geval worden vermeld: uw naam, uw adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en de redenen waarom beroep wordt ingesteld. Het beroepschrift dient u te ondertekenen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift bent u griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening aanvragen

Ook al wordt een beroepschrift ingediend, toch treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als u dat wilt voorkomen, dan kan tegelijk met het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor een dergelijke voorziening dient griffierecht te worden betaald. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven