Vaststelling geluidhinder Hoogstraat 8

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen maken ingevolge het bepaalde in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder bekend dat zij een hogere grenswaarde hebben vastgesteld als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder om de bouw van een woning mogelijk te maken op het perceel kadastraal bekend gemeente Overasselt, sectie C, nummer 2052, plaatselijk bekend tussen Merelnest 2 en 4 in Overasselt.

Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van donderdag 8 maart 2012 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Tegen het besluit tot vaststelling kan vanaf 8 maart 2012 tot en met 18 april 2012 beroep worden ingesteld bij de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbesluit;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit in te dienen.

Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Malden, 6 maart 2012

Naar boven