Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Beijerland

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 27 februari 2012, gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Beijerland tijdens openingstijden ter inzage ligt op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil.

Het bestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam Nieuw-Beijerland of ID-code: NL.IMRO.0588.BPNBA11-ON01 te raadplegen.

Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.korendijk.nl, onder Visie en Beleid, rubriek bestemmingsplannen, waarin de link is opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de periodieke herziening van de bestemmingsplannen Kern Nieuw-Beijerland en Kern Nieuw-Beijerland Oost II en betreft een conserverend plan.

Gedurende de bovengenoemde periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de Gemeenteraad, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling Beleid en Projecten, bereikbaar op telefoonnummer 0186-697777. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Piershil, 24 februari 2012

Naar boven