Bekendmaking gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Het Spiegel–Herenstraat 24

Burgemeester en wethouders van Bussum maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 26 januari 2012 de gemeenteraad het bestemmingsplan Het Spiegel–Herenstraat 24 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 9 maart 2012 voor een periode van zes weken, tot en met 19 april 2012 voor eenieder ter inzage.

Omschrijving

Het plan betreft het pand aan de Herenstraat 24 dat gerenoveerd wordt, waarbij detailhandel op de begane grond mogelijk is gemaakt en erboven wonen.

Terinzageligging

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde bestemmingsplan ‘Het Spiegel-Herenstraat 24’ beschikbaar gesteld op www.bussum.nl onder ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Het Spiegel–Prins Hendrikpark’, ‘Het Spiegel–Herenstraat 24’.

Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Bussum, Brinklaan 35 Bussum, geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en woensdag van 08.30 tot 19.00 uur.

Indienen beroep

Binnen de gestelde termijn van zes weken van 9 maart 2012 tot en met 19 april 2012 kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn verstreken is. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mw. K. Steenbakkers op het telefoonnummer 035-6928 871.

Naar boven