Ontwerpbestemmingsplan Bredeschool Snijdelwijk

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf 23 februari 2012 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Bredeschool Snijdelwijk ter inzage ligt. Het stuk ligt tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het bestemmingsplan betreft een wijzigingsplan en voorziet in een passende planologische basis voor de realisatie van een brede school op het perceel naast MFC De Plataan, Snijdelwijklaan 2 te Boskoop.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499.BPL11037WBD-ON01). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl/. Het genoemde stuk is voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl → Plannen en projecten → Ruimtelijke plannen → In procedure zijnde ruimtelijke plannen. Het stuk is ook digitaal bij de gemeente in te zien.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer Prins, telefonisch bereikbaar op 0172-219500.

Naar boven