Omgevingsvergunning bloemenkiosk aan het Adriaan van Ostadeplein

Bekendmaking

Ingevolge artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht maken burgemeester en wethouders van Heemstede bekend dat met ingang van donderdag 23 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt de op 14 februari 2012 verleende omgevingsvergunning voor de bouw van een bloemenkiosk aan het Adriaan van Ostadeplein en het afwijken van het bestemmingsplan.

IDN: NL.IMRO.0397.OVadriaanvanostade-0201.

Waar kunt u de stukken inzien?

De omgevingsvergunning, de bijbehorende stukken en de verklaring van geen bedenkingen zijn digitaal te raadplegen op de websites www.heemstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook liggen de stukken gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Indienen van beroep

Degenen, die tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben ingebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, kunnen van vrijdag 24 februari 2012 tot en met donderdag 5 april 2012 beroep indienen. Dit kan bij de Rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem.

Een beroepschrift dient te worden ondertekend en in ieder geval de volgende onderdelen te bevatten:

  • naam en adres indiener

  • dagtekening

  • omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt

  • de gronden van beroep

Bij het beroepschrift dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te worden overlegd. Als er beroep wordt ingesteld, dan kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Haarlem, wanneer onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Inwerkingtreding

De besluiten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Haarlem. Voor nadere informatie over het besluit kunt u zich tot mevrouw M. Möller 023 5485870 wenden.

Naar boven