Besluit van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit van 14 februari 2012 tot vaststelling van het formulier voor het indienen van een aanvraag tot het nemen van een handhavingsbesluit op grond van de Mededingingswet, het Verdrag betreffende de Werking van de Europese Unie, de Wet Financieel Toezicht of de Wet implementatie rechtsbeschermingsrichtlijnen aanbesteden

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit,

Gelet op artikel 4:4 van de Algemene wet bestuursrecht;

Besluit:

Artikel 1

Het formulier voor het indienen van een aanvraag tot het nemen van een handhavingsbesluit op grond van de Mededingingswet, het Verdrag betreffende de Werking van de Europese Unie, de Wet Financieel Toezicht of de Wet implementatie rechtsbeschermingsrichtlijnen aanbesteden wordt vastgesteld overeenkomstig de bij dit besluit behorende bijlage.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal met de bijlage in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 14 februari 2012

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit, namens deze: overeenkomstig het door de Raad op 14 februari 2012 genomen besluit, C. Fonteijn, Voorzitter Raad van Bestuur.

Naar boven