Besluit omgevingsvergunning voor het intern veranderen van een horecaruimte en opslagruimte voor de kampeerboerderij aan de Vresselseweg 6 in Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij op 13 februari 2012 met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, medewerking verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het intern veranderen van een horecaruimte van maximaal 40 m2 en opslagruimte voor de kampeerboerderij aan de Vresselseweg 6 in Sint-Oedenrode. De vergunning wordt verleend voor de activiteit bouwen en de activiteit planologie. De aanleiding voor de interne verandering wordt gevormd door eisen vanuit de Drank- en horecawet.

De aanvraag, het besluit en de daarbij behorende stukken liggen tot en met vrijdag 30 maart 2012 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode.

Binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch. Bij een spoedeisend belang bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank.

Naar boven