Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Zorgboerderij Balder’

Gemeenteraad van Landsmeer maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 15 februari 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Zorgboerderij Balder’ voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt een uitbreiding van de zorgboerderij met nieuwe gebouwen, waaronder een woonzorggebouw en een tweede bedrijfswoning bij het complex mogelijk.

Daarnaast heeft de gemeenteraad het beeldkwaliteitsplan ‘Landschappelijke inpassing en beeldkwaliteit zorgboerderij Balder’ vastgesteld als onderdeel van de gebiedsgerichte welstandscriteria voor welstandsgebied ‘landelijk gebied (overig gebied), alleen geldend voor perceel Pikpotweg 1.

Het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 15 februari 2012 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer.

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en de bijbehorende stukken beschikbaar in digitale vorm vanaf de gemeentelijke internetsite: www.landsmeer.nl.

Zienswijzen: Vóór afloop van bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen, gericht aan gemeenteraad van Landsmeer, postbus 1, 1120 AA Landsmeer. Tijdens bovengenoemde termijn bestaat tevens de mogelijkheid tot het mondeling naar voren brengen van zienswijzen na telefonische afspraak via tel: 020-4877166.

Naar boven