Logo Cuijk
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Cuijk, bedrijfswoningen Weldaad’, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Cuijk, bedrijfswoningen Weldaad” ongewijzigd heeft vastgesteld op 17 december 2012. Tevens maken zij bekend dat de gemeenteraad besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden vanaf 1 januari 2013 zes weken voor beroep ter inzage gelegd. Voor de mogelijkheid van beroep worden de besluiten omtrent de vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan als één besluit aangemerkt.

Middels dit bestemmingsplan wordt de mogelijkheid gecreëerd bedrijfswoningen op te richten aan de Weldaad 3, 5, 10 en 16 te Cuijk.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

In de periode van dinsdag 1 januari tot en met maandag 11 februari 2013 kan een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, beide Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.

De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan treden op 12 februari 2013 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Cuijk, 31 december 2012

Burgemeester en wethouders van Cuijk, mr. W.A.G. Hillenaar, burgemeester mr. R.P. Hoffman, secretaris.

Naar boven