Logo Pijnacker-Nootdorp
Ontwerpuitwerkingsplan Boszoom fase 1, Keijzershof, Pijnacker-Nootdorp

Vanaf 28 december 2012 ligt gedurende zes weken ter inzage het ontwerpuitwerkingsplan ‘Boszoom fase 1, Keijzershof’. Dit plan is een uitwerking van het bestemmingsplan Keijzershof.

De eerste fase van Boszoom bevindt zich in de kom van de bocht van de Boslaan aan de noordwest zijde van de wijk. Dit deel van de wijk wordt aan de zuidzijde omsloten door het water van de Boskreek en aan de noord- en westrand omsloten door de Boslaan en de bestaande woonomgeving van de centrumzone.

In het plangebied wordt een lommerrijke sfeer gecreëerd met in totaal 50 woningen, ca. 25 rijwoningen, ca. 23 twee-onder-een-kapwoningen en ca. 2 vrijstaande woningen. De informele sfeer wordt bereikt door korte rijtjes woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen af te wisselen en gebruik te maken van verspringende voorgevelrooilijnen. De woningen zijn gelegen op ruime kavels met diep zongerichte achtertuinen.

U kunt het ontwerpuitwerkingsplan inzien bij het gemeentekantoor in Pijnacker. Dit plan kan tevens via internet www.pijnacker-nootdorp.nl > Wonen en Leven > Bouwen en Wonen en www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien. Tegen betaling kunt u in Pijnacker een exemplaar van het ontwerpuitwerkingsplan krijgen. Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij het college. Dit kan zowel mondeling, schriftelijk als digitaal. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: het college van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u tijdig een afspraak maken via telefoonnummer 14 015 en vragen naar het secretariaat afdeling Backoffice Publiekszaken.

Pijnacker-Nootdorp, 27 december 2012

drs. J.P.R. Woudstra, secretaris

drs. F.H. Buddenberg, burgemeester

Naar boven