Grensoverschrijdende fusie GrandVision B.V. en Multibrands S.A.S.

De onderstaande vennootschappen zijn voornemens om een grensoverschrijdende fusie aan te gaan in de zin van Richtlijn EG/2005/56 van het Europese Parlement en titel 7, Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek.

  • 1. GrandVision B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Haarlemmermeer (Nederland), kantoorhoudende te 1118 BG Schiphol, Schiphol Boulevard 117, Toren G-5, inschrijvingsnummer bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam: 50338269, als verkrijgende vennootschap.

  • 2. Multibrands S.A.S., een vereenvoudigde naamloze vennootschap (société par actions simplifiée) naar het recht van Frankrijk, statutair gevestigd te Parijs (Frankrijk), kantoorhoudende te 75008 Parijs, 17 Avenue George V, ingeschreven in het handelsregister te Parijs (registre du commerce et des sociétés) onder nummer 451 928 949 R.C.S. Parijs, als verdwijnende vennootschap.

GrandVision B.V. heeft minderheidsaandeelhouders, Multibrands S.A.S. niet. Minderheidsaandeelhouders van GrandVision B.V. en schuldeisers van voornoemde vennootschappen kunnen hun rechten uitoefenen met inachtneming van artikel 2:316 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek. Inlichtingen betreffende deze rechten zullen op verzoek kosteloos op de hierboven genoemde adressen van de voornoemde vennootschappen kunnen worden verkregen."

Naar boven