Logo Bergen op Zoom
Ontwerpbestemmingsplan ‘Verlengde Zandstraat 7’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Verlengde Zandstraat 7.” met plannummer NL.IMRO.0748.BP0190-0201 gereed is.

Het plan voorziet in het vergroten van het bouwblok aan de Verlengde Zandstraat 7, zodat de bestaande voorzieningen vernieuwd kunnen worden en de manege kan worden uit gebreid met een nieuwe rijhal inclusief paardenboxen en een overdekte stapmolen. Om dit mogelijk te maken is een bouwblokvergroting tot 1 hectare noodzakelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 31 december 2012 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl onder “Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening”. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Bergen op Zoom, 30 december 2012

Naar boven