Logo Schermer
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan dubbele woonbestemming Oostmijzerdijk 13, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer maken bekend dat voor de Oostmijzerdijk 13 te Schermerhorn een bestemmingsplan in voorbereiding is en dat zij hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan. Het bestemmingsplan voorziet in de transformatie van een agrarische bestemming naar een woonbestemming waarbinnen twee woonhuizen zijn toegestaan.

Het plangebied betreft het perceel van de Oostmijzerdijk 13, gelegen in de Mijzenpolder.

Voor de exacte inhoud verwijzen wij u naar de locaties waar de stukken zijn te raadplegen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt overeenkomstig artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb vanaf vrijdag 28 december 2012 gedurende zes weken zowel analoog als digitaal ter inzage op de volgende locaties:

Gedurende de periode van terinzagelegging wordt aan een ieder de gelegenheid geboden zienswijzen in te dienen. De zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan de gemeenteraad Schermer, postbus 2, 1840 AA  Stompetoren. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oostmijzerdijk 13’. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de heer R. Houtkamp, tel: 072-5037326.

Burgemeester en wethouders van Schermer,

Naar boven