Logo Zoeterwoude
Voorontwerpbestemmingsplan Meerburgerpolder Noord, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zoeterwoude maken bekend dat met ingang van 29 december 2012 het voorontwerpbestemmingsplan Meerburgerpolder Noord ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied wordt gevormd door het noordelijke deelgebied van het volledige projectgebied Verde Vista Meerburg en is direct tegen de A4 gelegen. Het plangebied wordt begrensd door de A4, de Oude Rijn, de Meerburgerwatering en de nieuw aan te leggen ontsluitingssweg.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan geeft een planologisch juridisch kader voor de ontwikkeling van maximaal 300 grondgebonden woningen.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijlagen ligt met ingang van zaterdag 29 december 2012 gedurende 6 weken (dus tot en met 8 februari 2013) ter inzage in het gemeentehuis bij het omgevingsloket.

Website

Zowel op de website van de gemeente Zoeterwoude (www.zoeterwoude.nl) als op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien. Op de website van de gemeente is het plan te vinden onder ‘Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen’.

Reageren

Gedurende bogengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder zijn of haar inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude.

Mondeling

Als u uw inspraakreactie mondeling wilt indienen, kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via 071-5806348

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van een inspraakreactie, het voorontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met dhr R. Stam: r.stam@zoeterwoude.nl

Naar boven