Logo Amsterdam - Noord
Ontwerpbestemmingsplan Noorder IJplas, Amsterdam-Noord

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Het ontwerpbestemmingsplan Noorder IJplas met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 december 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • de balie Vergunningen van stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur en donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan Noorder IJplas met bijbehorende stukken staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen. Op de laatstgenoemde site kunt u het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ook downloaden. Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0363.N0901BPTSTD-OW01.

Bestemmingsplan

Het plangebied wordt begrensd aan de oostzijde door de Coentunnelweg, aan de noordzijde met de gemeente Oostzaan, aan de westzijde met de gemeente Zaanstad en aan de zuidzijde door het Noordzeekanaal.

Het bestemmingsplan is in hoofdzaak een conserverend plan dat de huidige situatie vastlegt, maar maakt ook enkele ontwikkelingen mogelijk.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Noord.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij de deelraad van stadsdeel Noord, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Noorder IJplas, ter attentie van mevrouw N. Schrama, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw N. Schrama, telefoonnummer 020 634 9432.

Amsterdam-Noord, 24 december 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, Mevr. mr. drs. H.B.P. Elbers, secretaris

drs. R. Post, voorzitter

Naar boven