Logo Oegstgeest
Terinzagelegging bestemmingsplan ‘Voscuyl en Bloemenbuurt’ (wijziging), Oegstgeest

Conform artikel 3.8 lid 4 van de Wro maakt het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest bekend dat de raad op 25 oktober 2012 heeft besloten het bestemmingsplan “Voscuyl en Bloemenbuurt” gewijzigd vast te stellen.

Het gebied van het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door het Oegstgeesterkanaal in het noorden, de Frans Halslaan/Admiraal de Ruyterlaan en de Rhijngeesterstraatweg in het oosten, M.H. Tromplaan en de Rijnzichtweg in het zuiden en de A44 in het westen.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan heeft een conserverend karakter en maakt geen ontwikkelingen mogelijk. Vrijwel alle wijzigingen zijn van ondergeschikte aard. Een belangrijke wijziging van het plan betreft het mogelijk maken van de afrit aan de A44, ter hoogte van de Flora.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage, van 21 december 2012 tot en met 31 januari 2013. In deze periode kan eenieder het bestemmingsplan inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur of na telefonische afspraak (071) 519 17 93.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente (onder de rubriek ‘Wonen en Burgerzaken’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zij die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 Awb naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

Naar boven