Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan Broekmate te Nijverdal, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf 22 december gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Broekmate te Nijverdal ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/nijverdal/). Inzien is ook mogelijk via de landelijke site (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPNDBROEKMATE-ON01).

Het plangebied betreft een extensief bebouwde open ruimte binnen de woonwijk Noetsele in Nijverdal. Het plangebied wordt omsloten door de achterzijden van woonpercelen aan de Rijssensestraat, Keizersweg, Noetselerbergweg en Cornelis Kuyperweg. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd een kader te bieden voor de realisatie van 4 nieuwe vrijstaande bungalows ter vervanging van 4 bestaande woningen in één hoofdmassa.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft), mondeling (bij het loket) of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven