Logo Hellendoorn
Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied 2009, Molenweg 53a’, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal liggen met ingang van zaterdag 22 december 2012 gedurende zes weken het besluit van de raad van de gemeente Hellendoorn met nummer 12INT02019 tot ongewijzigde vaststelling van bovenvermeld bestemmingsplan ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

Het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Herziening Buitengebied 2009, Molenweg 53a, nummer 12INT02019, kan digitaal worden ingezien en gedownload op het volgende internetadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBUMOLENWEG53A-VG01. Het vastgestelde bestemmingsplan kan ook in PDF-formaat worden ingezien en gedownload op de website van de gemeente Hellendoorn: http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/.

Het plangebied voor de locatie Molenweg 53a te Haarle wordt begrensd door het gebied tussen de woonadressen Molenweg 53 en Molenweg 55 te Haarle. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd een compensatiewoning te realiseren na beëindiging en sloop van het agrarisch bedrijf Molenweg 53 te Haarle.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht (6:13 Awb), kunnen gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het beroepschrift dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven