Logo Smallingerland
Wijzigingsplan ‘uitbreiding pluimveebedrijf Fallaetswei 13 Drachtstercompagnie’, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat, ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 21 december 2012 voor een ieder ter inzage ligt, het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan 'uitbreiding pluimveebedrijf Fallaetswei 13 Drachtstercompagnie'.

Voor het wijzigingsplan geldt dat het een wijziging betreft in overeenstemming met artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor een deel van de bestemming "Woudengebied" met de aanduiding "Intensieve veehouderij" van het bestemmingsplan Buitengebied. Door het wijzigingsplan wordt het bouwvlak vergroot, waardoor het pluimveebedrijf kan uitbreiden met o.a. een derde vleeskuikenstal.

Op het ontwerpwijzigingsplan is één ontvankelijke zienswijze ingediend. De zienswijze geeft geen aanleiding om het wijzigingsplan niet vast te stellen of het besluit te wijzigen. De overweging met betrekking tot de zienswijze wordt vermeld in de "Notitie wijzigingsplan uitbreiding pluimveebedrijf Fallaetswei 13 Drachtstercompagnie, samenvatting en beantwoording zienswijze".

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten.. Ook kunt u het wijzigingsplan inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, onder 'Uitvoering', 'Bestemmingsplannen' en klik op 'Bestemmingsplannnen nu ter inzage').

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: vaststellingsbesluit , wijzigingsplan en zienswijzenotitie.

Inzage- en beroepstermijn: vrijdag 21 december 2012 tot en met donderdag 31 januari 2013 (6 weken)

ONT/WJ

Naar boven