Logo Midden-Drenthe
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Landgoed Het Timmerholt te Westerbork’, Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat de gemeenteraad op 13 december 2012 het bestemmingsplan Landgoed Het Timmerholt te Westerbork met IMRO-code NL.IMRO.1731.Gagelmaat4WB-VST1 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied is gelegen aan de Gagelmaat te Westerbork. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan vormt het initiatief om binnen het recreatiepark een nieuw centrumgebouw met hotel- en vergaderfunctie te ontwikkelen.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 28 december 2012 gedurende zes weken ter inzage. Het bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Wonen en Dorpen’ > ‘bestemmingsplannen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Beroep

Gedurende de periode van inzage kan een belanghebbende die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze heeft ingediend, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen, kan beroep instellen. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die tijdig beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze afdeling, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient een afschrift van het beroepschrift te worden gevoegd.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mw. T. van Hoek van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 539 222, e-mail gemeente@middendrente.nl.

Naar boven