Logo Nijkerk
Bestemmingsplan herziening De Smidspol, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad van de gemeente Nijkerk bij besluit van 29 november 2012 het bestemmingsplan herziening De Smidspol heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan regelt dat het deel waar horeca mogelijk is wordt omgezet in bedrijventerrein en dat in een deel van de groenstrook gelegen tussen snelweg A28 en bedrijventerrein een reclamemast kan worden gerealiseerd. Het horeca deel zal worden verplaatst naar het grondgebied van de gemeente Putten.

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 december 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Het vaststellingsbesluit en de vastgestelde stukken zijn digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en direct via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.BP0035-0003 en via www.nijkerk.eu (Woon- en leefomgeving, bestemmingsplannen). De stukken zijn ook in te zien in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld door een ieder die een zienswijze heeft ingediend dan wel redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdens de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze in te dienen.

Schriftelijk beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Diegene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nijkerk, 19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Nijkerk

Naar boven