Logo Barendrecht
Ontwerp uitwerkingsplan MFA Vrouwenpolder ter inzage, Barendrecht

Op 18 december 2012 hebben burgemeester en wethouders van Barendrecht ingestemd met het ontwerp uitwerkingsplan MFA Vrouwenpolder. Het ontwerp uitwerkingsplan heeft betrekking op de realisatie van een Multifunctionele accommodatie (MFA) in de wijk Vrouwenpolder. Het MFA moet onderdak bieden aan een basisschool, kinderopvang en een gymzaal.

Het ontwerp uitwerkingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder kunt u inzien in de periode 20 december 2012 t/m 31 januari 2013 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. Het ontwerp uitwerkingsplan is ook digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl

> actueel > ter inzage > Ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende hierboven genoemde periode kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer M. Vorstelman via telefoonnummer 140180.

Naar boven