Logo Teylingen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kloppend Hart, achter Herenweg 80–84, Warmond’ ligt ter inzage, Teylingen

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2012WAR10009-0301

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan biedt het planologisch en juridisch kader voor het gebruik van gronden en opstallen.

Het ontwerpbestemmingsplan regelt de beoogde ontwikkeling van de Brede School achter de percelen Herenweg 80-84 in Warmond. Het plan wordt een multifunctioneel centrum waar de Warmondse scholen, de bibliotheek, de kinderopvang, peuterspeelzaal en het verenigingsleven een plek krijgen. De beoogde ontwikkeling bestaat uit het verbouwen van het huidige Trefpunt, het slopen van de bestaande scholen en de herbouw van één nieuw gebouw waar de drie bestaande scholen in worden ondergebracht.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kloppend Hart Warmond, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 voor een ieder ter inzage ligt.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder ‘Plannen en projecten - Warmond - ontwerpbestemmingsplan Kloppend Hart Warmond’ vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoonnummer 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via gemeente@teylingen.nl.

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, kan iedereen deze zienswijze op de website www.teylingen.nl inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Richard Rietveld van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven