Logo Brielle
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Vesting’, Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 11 december 2012 het bestemmingsplan "Vesting" gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan "Vesting" is vanaf 21 december 2012 digitaal raadpleegbaar via www.brielle.nl onder bouwen, bedrijven en economie/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het raadsbesluit met het voorstel en het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen tevens ter inzage bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (van 8:00 tot 12:30 uur), aan het Slagveld 36. In hoofdstuk 7.2.3 van het bestemmingsplan is een overzicht te vinden van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn van 21 december 2012 tot en met 31 januari 2013) tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp kan iedere belanghebbende hiertegen binnen de hiervoor genoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van

24 augustus 2012. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven