Logo Ede
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Ede, Maanderbuurtweg’, Ede

Op 13 december 2012 heeft de gemeenteraad van Ede het bestemmingsplan ‘Ede, Maanderbuurtweg’, met nummer NL.IMRO.0228.BP2012EDEW0001-0301 vastgesteld.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 20 december t/m woensdag 30 januari 2013 inzien en wel op de volgende wijze:

Van donderdag 20 december t/m woensdag 2 januari 2013 kunt u het plan en de daarbij behorende stukken inzien bij de balie Publiekszaken in het Raadhuis Publiekszaken aan het Raadhuisplein 3 in Ede. Door de feestdagen heeft de balie Publiekszaken gewijzigde openingstijden. U wordt geadviseerd hiervoor de website en EdeStad in de gaten te houden.

Van 3 januari t/m 30 januari 2013 ligt het plan bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. De balie is op de volgende momenten geopend:

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur;

  • maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, alleen op afspraak;

  • elke eerste woensdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het bestemmingsplan maakt de bouw van twee woningen (aan de zijde van de Pakhuisweg) en vijf woon-/werkunits (naast Maanderbuurtweg 84) mogelijk.

Het gebied waar dit plan over gaat ligt ter hoogte van Maanderbuurtweg 84 te Ede. Het betreft een goed zichtbare plek direct grenzend aan de groenzone met waterpartij die de overghang naar het Bedrijventerrein A12-Zuid vormt. Op circa 150 meter ten zuiden van deze locatie bevindt zich de Rijksweg A12.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Daarnaast kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven