Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Graaf Albrechtstraat 57, Nieuwerbrug’, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 20 december 2012, gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 30 januari 2013), het ontwerpbestemmingsplan “Graaf Albrechtstraat 57, Nieuwerbrug” ter inzage ligt.

Het plangebied ligt op de hoek van de Graaf Albrechtstraat en de Korte Waarder. Het betreft de locatie waar vroeger een supermarkt was gevestigd. Het bestemmingsplan maakt de oprichting van 7 woningen binnen het plangebied mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl > Wonen,leven en werken > Plannen en Projecten > Nieuwerbrug > Bestemmingsplannen in ontwikkeling > bestemmingsplan ‘Graaf Albrechtstraat 57’;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling, indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Planontwikkeling en -regie via telefoonnummer 0172-522522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven