Logo Sluis
Ontwerp wijzigingsplan Landschapscamping de Paardenwei Brugsevaart Oostburg gemeente Sluis

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan 'landschapscamping de Paardenwei' aan de Brugsevaart te Oostburg ter inzage ligt. Het ontwerp wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Brugsevaart 12 te Oostburg en enkele omliggende percelen. Het wijzigingsplan maakt een uitbreiding met een landschapscamping mogelijk, aangrenzend aan de huidige paardenmelkerij en het kleinschalig kampeerterrein.

U kunt de betreffende stukken van 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 (zes weken) tijdens openingstijden inzien in het Klanten Contact Centrum, Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het plan is digitaal raadpleegbaar via www.gemeentesluis.nl onder bestemmingsplannen in procedure en op ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.1714.wpbrugsevaart12-ON01.

Zienswijze

Tijdens de inzage termijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Sluis, t.a.v. afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Het is tijdens deze termijn wel mogelijk om mondeling een zienswijze in te dienen. Dit kan door een afspraak te maken via het 6-cijferige telefoonnummer 140117.

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak.

Oostburg, 19 december 2012

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, J. Suurmond, wnd. burgemeester.

J. Dijkstra, gemeentesecretaris.

Naar boven