Logo Tilburg
Ontwerpbestemmingsplan Wagnerplein 2013, Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wagnerplein 2013 van maandag 24 december 2012 tot en met maandag 4 februari 2013 ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen in de wijk Heikant in het noorden van Tilburg en omvat het gebied 'Wagnerplein e.o.', dat globaal begrensd wordt door de Haendellaan in het westen, een gedeelte van de Beethovenlaan in het noorden, een gedeelte van de Brahmsstraat in het oosten en een gedeelte van de Heikantlaan in het zuiden. Het plan is gericht op actualisatie van de nu binnen het gebied geldende ruimtelijke plannen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl.

Ook zijn de stukken te bekijken en/of te downloaden op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.BSP2012027).

Zienswijzen

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het bestemmingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Wagnerplein 2013'. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 013 542 93 54. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Tilburg, 21 december 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, P.G.A. Noordanus, burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris.

Naar boven