Logo Stadskanaal
Ontwerpwijzigingsplan Landelijk gebied – Barkhoornweg 1, Stadskanaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat, gelet op het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, zij toepassing willen geven aan de wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan “Landelijk gebied”. Met dit wijzigingsplan wordt voor het perceel Barkhoornweg 1 te Onstwedde de bestemming “Agrarisch” gewijzigd in de bestemming “Wonen”.

Het ontwerp - wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het ontwerp in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.stadskanaal.nl/actueel.

U kunt tot en met 30 januari 2013 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.

Naar boven