Logo Delft
Ontwerpbestemmingsplan Harnaschpolder aanpassing 2012, Delft

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor een deel van de Harnaschpolder. Het plangebied bevindt zich tussen de Hoefslagendreef en de Woudselaan. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door de watergang langs de bestaande woningpercelen aan de Lookwatering, aan de westzijde door de Hoflandendreef. Tot het plangebied behoort ook een bouwveld dat zuidelijker is gelegen langs de Hoflandendreef, tussen de Leehoeve en de Kortenhoeve. Een nieuw bestemmingsplan is nodig om de bouw van woningen mogelijk te maken. U kunt dit bestemmingsplan bekijken en erop reageren. Ook vindt u hieronder meer informatie over de bestemmingsplanprocedure.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 kunt u het ontwerpbestemmingsplan op de volgende wijzen bekijken;

  • in de Stadswinkel aan de Phoenixstraat 16. U moet wel eerst een afspraak maken. U kunt bij de Stadswinkel ook een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan kopen.

  • opvragen via Ruimtelijkeplannen. De rechtstreekse link naar het plan is NL.IMRO.0503.BP0026-1001.

  • Via www.delft.nl. Ga naar Inwoners > Gemeente en democratie > Democratie en inspraak en klik door naar Plannen ter inzage.

Inloopavond

Op 10 januari 2013 wordt er een inloopavond gehouden van 18.00 uur tot 20.00 uur in Woonwinkel Harnaschpolder, Hoefslagendreef 9 te Delft. Tijdens deze avond kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken en vragen stellen. Ook kunt u een mondelinge zienswijze indienen.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw zienswijze moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om ontwerpbestemmingsplan Harnaschpolder aanpassing 2012 gaat. U kunt uw reactie vanaf 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 indienen.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via de Stadswinkel. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven